Kiemelt hírek

budi

Budapest, Bár NagyváradonbudiAzért remélhetőleg észrevette minden Szent Laci napozó, milyen szépen fel lett építve a koncertek programsorozata. Egyik nap még hűséges/ország-almákra bulizunk a Moszkvában, majd bluesolunk, szombaton már zabolázatlanul csapatjuk a Kvimbire, a hét utolsó napjára pedig olyan boldogokká leszünk, hogy ezzel véget is ér a Szent László Napok

Vasárnap este a Hot Jazz Band után egy fővárosi lokálé a pálya – alias Budapest Bár. És ami eközben történik, arra még keressük a szavakat. Frenetikus zenészek fuzionálják nekünk a hangokat egésszé, a közönség pedig zabálja, visszakiabálja és nem is eresztené őket sehova. A levegőben harapni lehet a pozitív vibrációkat, mert ha bús is a nóta, mi tudjuk: sírva (is) vígad a magyar. Annyi mosolygó arc van körülöttünk, hogy ezt már alig lehet bírni.

Ja, és a szavakat se felejtsük: mert hogy ezek a zenészurak és hölgyek olyan szellemesek, hogy kihegyezett fülekkel hallgatjuk a következő bolond kis poénlövedéket, amit katapulttal küldenek az űrbe meg közénk és olykor-olykor térdcsapkodva nevetünk rajtuk.

Hát, mit is lehetne mondani. Ez így vasárnap estére tuti, hogy mindenkit feltöltött vagy felköltött a grúv. És hát…nos, igen.

Most egyszerűen jól esik minden.

Szöveg: Ozsváth Zsuzsi, Fotó: Ürmösi Levente Mihály